Ευχές για Καλές Γιορτές

Οι ευχετήριες κάρτες των μαθητών της Ε΄ Τάξης του σχολείου μας, όπως αυτοί σχεδίασαν στο μάθημα των ΤΠΕ με τη βοήθεια της καθηγήτριάς τους κ. Γιαννοπούλου Π.

 

http://vod-new.sch.gr/asset/detail/L1aNSORfqhLkgmLZGlS2U9BM

http://vod-new.sch.gr/asset/detail/L1jU4I3LFSbWEwBiwgJXcuDO

 

 

 

 

Θεατρικά δρώμενα της τάξης μας

Oι μαθητές του Ε1 και του Ε2 σε συνεργασία με τις δασκάλες τους Υφαντίδη Νεκταρία & Βίγλα Κλεοπάτρα, την εκπαιδευτικό πληροφορικής Σωτηροπούλου Ελένη και την υπεύθυνη τμήματος πολιτιστικών θεμάτων Δρ Ανδρεάννα Κουφού δημιούργησαν τα παρακάτω θεατρικά δρώμενα:¨Στο παγκάκι του προαύλιου¨ Ε1 και ¨¨Ιστορία χωρίς όνομα¨ Ε2 στα πλαίσια  του πολιτιστικού τους προγράμματος του τρέχοντος σχολικού έτους " Με την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο ας πλέουμε σε ασφαλή πελάγη, για να αγκυροβολήσουμε σε δημιουργικά λιμανια" και στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ "Aνάπτυξη υγιούς σχολικού κλίματος μέσω εναλλακτικών τεχνικών μάθησης και νέων τεχνολογιών". Τα δρώμενα αναδύθηκαν μέσα από τις ιδέες των παιδιών και τη συγγραφή ιστοριών τους στο διαδικτυακό εργαλείο Storybird.Στόχος τους είναι να περάσουν ένα μήνυμα για τον εκφοβισμό, την αλληλεγγύη και την αγάπη που σε κάνει να αποδέχεσαι το διαφορετικό. Τα δρώμενα οι μαθητές θα παρουσιάσουν στους γονείς τους στην εκδήλωση λήξης του σχολείου.

Περισσοτερα...

Storybird - Ψηφιακές αφηγήσεις

Το Storybird είναι ένα εργαλείο ψηφιακής αφήγησης που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργήσουν διαδικτυακά βιβλία χρησιμοποιώντας διαφορετικά στυλ εικονογράφησης.