Παρακαλούνται οι γονείς που διαφωνούν με τη δημιοσίευση οπτικοακουστικού υλικού που αφορά τα παιδιά τους να μας ειδοποιήσουν στο τηλέφωνο ή στο εμαίλ του σχολείου.

Παρέλαση των μαθητών μας - 25ης Μαρτίου 2013

Το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 2013.
Δείτε το σχετικό υλικό:

Περισσοτερα...

Εορτασμός 25ης Μαρτίου (2013)

Το σχολείο μας τίμησε τη μνήμη των αγωνιστών του 1821 με εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και η χορωδία του σχολείου μας.

Περισσοτερα...

Εορτασμός 25ης Μαρτίου (2012)

Το σχολείο μας τίμησε τον αγώνα των ηρώων του 1821 με εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2. Παρουσιάστηκε μια διασκευή του έργου του Ι. Καμπανέλλη "Το μεγάλο μας Τσίρκο". Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Περισσοτερα...

Επιστροφή στα θρανία...

Τα σχολεία άνοιξαν και πάλι καλώντας τους μαθητές σε ένα νέο ταξίδι στην πορεία για τη γνώση...
Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2012, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο συγκρότημα Γλαράκη από το Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά, του Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, του Περιφερειακού Διευθυντή Δκπαίδευσης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κων/νου Παπαγεωργόπουλου.

Περισσοτερα...

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2011

Στιγμιότυπα από την όμορφη γιορτή που παραουσίασαν οι μαθητές της Β'  τάξης  με τη βοήθεια των δασκάλων τους και της χορωδίας του σχολείου υπό τη διεύθυνση του μουσικού Νίκου Δημογιάννη.

Περισσοτερα...

28η Οκτωβρίου 1940 (2011)

Μέρα μνήμης, τιμής και συλλογισμού για τους Έλληνες που αγωνίστηκαν στον πόλεμο του 1940 για μια ελεύθερη και καλύτερη Ελλάδα... Το σχολείο μας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για το έπος του 40 με τη σχολική εορτή που παρουσίασαν οι μαθητές της Δ΄ τάξης και με την κατάθεση στεφάνου από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Περισσοτερα...

Γιορτή λήξης 2010 - "Γνωρίζοντας την Ελλάδα"

Το σχολείο μας έκλεισε τη σχολική χρονιά 2009 - 2010 με μια γιορτή αφιερωμένη στα έθιμα και της γεύσεις τις Ελλάδας. Κάθε τάξη δραματοποίησε κάποιο έθιμο από ένα γεωγραφικό διαμέρισμα και το παρουσίασε πλαισιωμένο με τους αντίστοιχους χορούς και της μουσικές του κάθε τόπου.

Περισσοτερα...

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (2010)

Το σχολείο μας τίμησε τον αγώνα των ηρώων του 1821 με εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες με μουσική υπόκρουση:

Περισσοτερα...

Τιμώντας το Πολυτεχνείο (2010)

Το σχολείο μας τίμησε των αγώνα των φοιτητών του Πολυτεχνείου με εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα Ε1 και Ε2 σε συνεργασία με τη χορωδία μας. Οι μαθητές παρουσίασαν το χρονικό της μεγάλης εξέγερσης των φοιτητών που συνέβαλε στην πτώση της δικτακτορίας.

Περισσοτερα...

Περισσότερα Άρθρα...