Ενημέρωση για το διαδικτυακό παιχνίδι "Φάλαινα"

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Ενημέρωση σχετικά με το διαδικτυακό παιχνίδι "Φάλαινα" από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Ανακύκλωση χαρτιού

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες

Σας ενημερώνουμε ότι το τρέχον σχολικό έτος 2017-18, το σχολείο μας συμμετέχει στη Β΄ φάση του Προγράμματος «Το χαρτί του μέλλοντός μας - Ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία» το οποίο υλοποιείται από το ΥΠΠΕΘ και το ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ. Το πρόγραμμα λειτουργεί αφενός για την ενδυνάμωση της οικολογικής συνείδησης των μαθητών και την υποκίνηση σε συλλογική δράση, αφετέρου το συνολικό έσοδο που προκύπτει από την ανακύκλωση αξιοποιείται για την κάλυψη των αναγκών της σχολικής μας μονάδας.

                Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας, στοχεύοντας σε μια αποδοτική συνεργασία η οποία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση αλλά και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών μας στα κρίσιμα ζητήματα της ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

                Στη συγκεκριμένη δράση ανακύκλωσης θα συγκεντρώνουμε σε ειδικούς σάκους, στο σχολείο, ΑΥΣΤΗΡΑ και μόνο χαρτί γραφής όπως είναι παλαιά βιβλία που δεν μπορούν να επαχρησιμοποιηθούν (σχολικά και μη), τετράδια και φωτοτυπικό χαρτί. ΔΕΝ συγκεντρώνουμε περιοδικά και εφημερίδες ή άλλου είδους χαρτί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλαστικά καλύμματα, εξώφυλλα, σπιράλ, συνδετήρες, συρραπτικά από τα τετράδια και τα βιβλία πρέπει να αφαιρούνται. Το χαρτί αυτό θα παραλαμβάνεται από τον ανάδοχο του έργου της ανακύκλωσης με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν πλαστικά ή μεταλλικά στοιχεία.

Καλείσθε να βοηθήσετε αυτή μας την προσπάθεια, στέλνοντας με τους μαθητές μας τα ανωτέρω επιτρεπόμενα  υλικά. Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνεται κάθε Παρασκευή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τον ιστότοπο του προγράμματος www.myfuturemypaper.gr

Προσδοκούμε στη συμμετοχή σας.

                                                                                             Η Διεύθυνση του Σχολείου

 

Αγιασμός

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 08:30 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 9:15.
Η διανομή των σχολικών βιβλίων στους μαθητές θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Για την αποχώρηση των μαθητών από τη Δευτέρα 14/9 θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή 11/9.

Περισσοτερα...

Βαθμολογία Β΄ τριμήνου

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Την Παρασκευή 27/03/2015 και ώρα 10:00, θα δοθεί η βαθμολογία Β΄ τριμήνου (προφορική αξιολόγηση για Α και Β τάξεις) και θα γίνει σύντομη ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και ειδικοτήτων.

Οι μαθητές της πρωινής ζώνης θα παραμείνουν στο σχολείο μέχρι της 12:00 και θα αποχωρήσουν μαζί με τους γονείς τους, γιατί θα ακολουθήσει σύλλογος διδασκόντων του σχολείου.

Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά την ημέρα αυτή.

Περισσοτερα...

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 24/03/2015 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 25ης Μαρτίου από τη ΣΤ τάξη του σχολείου μας. Η γιορτή θα αρχίσει στις 8:30 και θα ολοκληρωθεί στις 9:45. 

Περισσοτερα...