ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS

Το σχολείο μας συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα COMENIUS με θέμα “A European Perspective on the Creative Arts – learning together from different European cultures and widening the horizons, skills and knowledge of pupils and Staff” (Μια ευρωπαϊκή προοπτική για τη δημιουργική τέχνη – μάθηση από κοινού από διάφορους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς και τη διεύρυνση των οριζόντων, των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και προσωπικού) “Στο πρόγραμμα αυτό συνεργάστηκε με σχολεία της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Σουηδίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας.
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο Blog του προγράμματος COMENIUS.

 

Συνάντηση για το πρόγραμμα Comenius στο σχολείο μας

    Στις 18-23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η τελευταία συνάντηση για το πρόγραμμα Comenius με την παρουσία εκπαιδευτικών από την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία, τη Σουηδία και την Πολωνία.
      Το σχολείο διοργάνωσε εκδηλώσεις για την παρουσίαση των θεμάτων που ασχολήθηκαν οι μαθητές μας στα δύο χρόνια του προγράμματος, φιλοξένησε με άριστο τρόπο τους ξένους εκπαιδευτικούς και τους ξενάγησε σε μνημεία της πόλης μας καθώς και στην Αρχαία Ολυμπία.
      Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που βοήθησαν στη διοργάνωσή τους. Να επισημάνουμε πως ο Σύλλογος, πέρα από την προσωπική εργασία των μελών του, υποστήριξε οικονομικά το πρόγραμμα με το ποσό των 400 ευρώ (200 ευρώ από τη λαχειοφόρο που διοργανώθηκε και 200 ευρώ από το ταμείο του). Τον ευχαριστούμε θερμά!

  Δείτε το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.