ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Στο σχολείο μας , στις 27/4/2023 , πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία. Μια πρωτοβουλία των μαθητών της Ε΄ τάξης στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων για τον εθελοντισμό. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ΄΄ Ο Άγιος Ανδρέας ΄΄ και την ΤΟΜΥ Άνω Πόλης Πατρών.

To 8o Δ. Σ. Πατρών συμμετέχει στο ΄΄Χριστουγεννιάτικο Bazaar΄΄ της “Φλόγας” .

Οι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με  Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» να συμμετέχουν σε  μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για καλό σκοπό! Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι των εθελοντών της “Φλόγας” φιλοξενήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Δείτε, την όμορφη δράση μας…

ΤH ZΩΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩ ?.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2013-2014 από τους μαθητές της Ε2 τάξης. Επιλέξαμε το θέμα αυτό από την επιτακτική ανάγκη να μάθουν οι μαθητές να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο είτε ως επιβάτες είτε ως πεζοί είτε ως ποδηλάτες, επειδή ακριβώς το σχολείο μας βρίσκεται σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας και οι μαθητές μας το χρησιμοποιούν καθημερινά  στις μετακινήσεις τους.